Милен Цветков тръгна на психотерапия! Няма да повярвате какви проблеми го мъчат

Милен Цветков се отказа от опитите да се справи сам с емоционалните си проблеми и мина на психотерапия. От известно време водещият се среща с дипломиран психолог, който му помага да се отърве от крайно избухливия си характер и склонността да се тъпче с храна, когато е под стрес или в лошо настроение, пише в. „Уикенд“.

Преди няколко месеца млада психоложка била поканена в предаването на Милен, за да коментира хранителните разстройства. Темата станала много интересна на водещия, който открай време се оплаква, че много трудно поддържа форма. Тъй като е доста суетен, а и заради работата си в телевизия, той се старае да изглежда добре, но организмът му има склонност към трупане на мазнини.
 
Често в рамките на броени седмици Цветков е напълнявал с цели 10 килограма, ако се храни, както му харесва, а когато не иска излишни мазнини, просто гладува. В резултат на това често е или с проблемно тегло, или кльощав и гладен, а златната среда така и не може да бъде постигната.
 
Проблемите с килограмите накарали журналиста да потърси лична среща с психоложката, след като я интервюирал в студиото си. Отначало двамата се срещнали на по чаша кафе, а след това водещият решил, че ще му е полезно да си запише час в кабинета й. Говори се, че междувременно той окончателно се разделил с майката на сина си – Ивета, което дало повод с терапевтката да работят и над неспособността му да бъде с една и съща жена дълго време. 
 
В момента Цветков се опитва да се справи с два свои проблема – крайно избухливия си характер, който е способен да изгони всички около него, включително жената, с която живее, исклонността да преяжда всеки път, когато се чувства зле.