ПОМНИТЕ ЛИ МАРТИНА НА СЛАВИ! ДНЕС Я ВИДЯХМЕ И НИ ПОБЕЛЯ КОСАТА! ПАПАРАШКИ СНИМКИ! ВИЖТЕ ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРА!

Бившата изгора на Слави Трифонов не прилича на себе си!

Помните ли Мартина Огнянова – бившата изгора на Слави Трифонов, на която той отдели цели четири години от живота си?! Да, това на снимката е тя, но вече коренно различна.

Оказа се, че след като сложи рога на Дългия и му изневери с боксьора Коко Колев, Мартина лека-полека се е занемарила като жена. Докато беше част от балет „Магаданс“ навремето, тя изглеждаше стегната и изпъната като струна.

Огнянова се поддържаше и отделяше много внимание на външния си вид като парите на Слави Трифонов също допринасяха за това. Откакто се събра с Коко Колев обаче, нещата се промениха, коментират и близки до нея източници.

Открай време Огнянова се била превърнала главно в домакиня и не й оставало време да се погрижи за себе си. Тя видимо е качила поне пет килограма върху доскоро перфектното си тяло. Да, пет кила не са много, но за спортна натура като нея, си личат отдалеч.

„Мартина вече не е онази добре оформена и красива жена, която Слави Трифонов глезеше като принцеса. Вярно е, че вече е майка на две деца, но толкова много жени в нейното положение продължават да изглеждат убийствено. Още повече като си носят гена и резултатите от тренировките и предишното поддържане“, коментират запознати.

Е, балерината вече може и да не е такава ослепителна хубавица, каквато някои я помнят, но се надяваме поне да е щастлива с избора си. И с живота, който води сега.