Мегз е неузнаваема! Един месец не излизала от вкъщи и… (СНИМКИ)

За по-малко от година топ дизайнерката МЕГЗ безспорно се превърна в една от най-коментираните дами в страната. Със своенравния си и противоречив характер тя успя да спечели сърцата и критиката на мнозина. Много я мразят, много я харесват, но трудно някой остава равнодушен към нея, пише ХотАрена.


HotArena забеляза, че за тази една година не само популярността на Каканашева е нараснала главоломно, но и красотата й. На снимката може да видите Мегз преди една година. Припомняме, че красавицата се беше подложила на множество операции и сякаш беше загубила чара и красотата си. После Мегз премина в другата крайност и реши да се раздели с всичко изкуствено по себе си. Тя свали силиконовия си бюст и още редица корекции по себе си, за да се завърне към естествената си визия. На една от последните снимки на Каканашева, както и на множеството клипчета, които прави всеки ден без грим, може ясно да се види, че малко по малко амбициозното миньонче е върнало естествената си красота. Не може да отречем, че в момента Мегз изглежда отлично и се е сбогувала завинаги с пластиките.
Причината за това разхубавяване може да е и лична. Каканашева за пореден път разбуни духовете в социалните мрежи снощи като сподели, че от месец не е излизала от луксозния комплекс, в който живее. Личният живот на Мегз е не по-малко коментирана тема от буйния й нрав. Какво, обаче, е държало дизайнерката вкъщи цял месец може само да гадаем. Едно е сигурно, отразява й се прекрасно, защото няма и следа от изкуствената Бизнес дама на годината, която фенове в мрежата дори сравняваха с Донатела Версаче. Сега Мегз изглежда млада, свежа и истинска. Мегз се разхубави, цял месец не е излизала от дома си