Удари дъното! Мегз снима ВИДЕО пияна в 6 сутринта

Топ дизайнерката Мегз снима видео в 6 сутринта. На видеото Каканашева се прибира пияна от дискотека и стискайки над 10 малки букета рози, разказва на последователите си, че е излязла да се позабавлява по женски и се е напила, пише hotarena.net. 

В 12 вечерта Мегз публикува видео, в което се приготвя да излиза с приятелки.

 В типично нейн стил тя е сложила скандална прозрачна рокля, която не успява да скрие нищо от красивите й форми. Явно, иска да привлече цялото внимание върху себе си. Около 4 часа вечерта Каканашева започна да пуска лайфове в инстаграм историята си. На тях се вижда, че Мегз се забавлява в елитен столичен клуб на участие на краля на поп-фолка Азис заедно с моделкaта Александра Богданска.
Реалити дозите продължават и когато Мегз се прибира вкъщи. Тя е много весела и докато се мъчи да си свали обувките, споделя с феновете си, че се е забавлявала истински за пръв път от месеци. Била се обсебила от работа и опити да компенсира липсата на време в личния си живот. Това изглежда е притискало красивото миньонче, защото с умиление си спомня каква купонджийка е била като студентка – „Използвах цялата енергия, която сега давам на работата си за партита. Можех да напия целия университет“. Каканашева още продължава – „сигурно утре ще ме е срам какви ги говоря“. 
Интересно е, че Каканашева стиска над 10 малки букетчета рози. Изглежда на женската вечер не са липсвали ухажори и някой е изкупил всички букети на цветарката в клуба, за да ги подари на първата ни дизайнерка.Злите езици коментират , че дори и да са я пуснали да излезе сама, Мегз винаги е като завързана, защото е строго наблюдаван от гардове, които докладват всичко. Затова цветята най-вероятно са от приятел, не от таен обожател.