Милиардер се появи пред 40 000 свои служители, облечен като Майкъл Джаксън (видео)

Джак Ма, главен изпълнителен директор на Alibaba и най-богатият човек в Азия, се появи на празненството за 18-ия рожден ден на компанията, облечен като Майкъл Джаксън, съобщава Profit.bg.

Той първо излезе на сцената с черен мотоциклет, преди да слезе от него и да направи няколко пози, облечен в костюм в черно и златисто, наподобяващ този на Майкъл Джаксън от легендарното му турне Dangerous.

Тъй като Ма носеше маска, стадионът, изпълнен с 40 000 служители на Alibaba, избухна в изненадващи аплодисменти, една след като той свали маската си, пише Mashable.

В края на това откриване (което включваше и излизане на сцената на ръководителите на Alibaba, които маршируваха под звуците на песента на Бионсе Formation), Ма сложи черна каска и вкара мотоциклета си в клетка, с която след това бе издигнат нагоре.

Alibaba често е наричана китайската Amazon. Въодушевен от успехите на Alibaba, Ма говори пред служителите на компанията, отбелязвайки статута й на шестата най-голяма по пазарна капитализация в света.

Alibaba има 54 000 служители в световен мащаб. 

Отвориха къщата, където никой не е живял 30 години: Това, което откриха в нея, наистина ги остави без думи! 

ВЛЕЗ И ВИЖ!

Влез сега в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“ 

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

 https://www.facebook.com/groups/157731821468957/

Следете В интернет

 

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!