Звезда от „Откраднат живот“: Обичам да крада!

“Откраднат живот” ме направи разпознаваема за хората. Сериалът не ми помогна за ролите в театъра, защото играя на сцена повече от пет години, но сега хората вече не се чудят коя съм аз и ме свързват с ролята ми в поредицата”, разкри Дария Симеонова пред Лора Крумова в “Събуди се”.

„Аз съм от актрисите, които обичат да крадат.

Възхищавам се от много актриси. Така ми се случи, че започнах тези хора да ги срещам – я на сцената, я на снимачната площадка или другаде някъде. Например страшно съм се възхищавала на – Мария Каварджикова, Ирини Жамбонас, Светлана Янчева, Жорета Николова. В Мария Каварджикова първото, което ме впечатли, е мощта, която има на сцена и в същото време нейната игра с невероятна лекота. Не виждаш напрежението, което ѝ коства, а виждаш този мащаб,  а изпълнението ѝ е поднесено с финес и благост.  Тя е невероятно искрена във всичко, което прави”, сподели актрисата.

„Аз съм малко ретро. Виждам какво се случва по света. Но съм от хората, които ценят истинското – живият контакт, не чата, докосването, сетивността, това, което хората предават в реаланта си комуникация един към друг“, сподели още Дария. 

/

Отвориха къщата, където никой не е живял 30 години: Това, което откриха в нея, наистина ги остави без думи! 

ВЛЕЗ И ВИЖ!

Влез сега в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои приятели във „Фейсбук“ 

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

 https://www.facebook.com/groups/157731821468957/

Следете В интернет

 

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!