Невиждано зверство! Ученик, убил учителката си, планирал да наръга в корема бременна госпожа и да пререже гърлото на свой преподавател (СНИМКИ)

15-годишнен британски ученик, убил учителката си в час по испански език, планирал да прободе и друга своя бременна учителка в стомаха, за да убие нероденото й бебе, пише DailyMail.

Уил Корник вече е на 19 години и изпълнява своята 20-годишна присъда, задето е убил г-жа Ан Магуайър по време на урок в Католическия колеж „Корпус Кристи“ в Лийдс, Западен Йоркшир през 2014 г.
В съда става ясно, че ученикът предварително се хвалел пред своите съученици с 33-сантиметровия нож, с който осем пъти намушкал учителката си.

Младежът извадил и бутилка уиски, която била до ножа, и казал: „Това е като парти“.
 

Става ясно още, че Уил планирал да убие и друга своя учителка – Синеад Майли, която била бременна. Той имал идея да я намушка в стомаха, за да убие бебето й. Той също така планирал да пререже гърлото и на своя учител Андрю Келет,
Въпреки, че повече от десет ученици знаели, че младежът е въоръжен и притежава алкохол, никой не казал на учителите. Децата или се страхували, че Корник ще им навреди, или мислели, че заплахите са шега.
 

Убитата г-жа Ан Магуайър

Негов съученик разказва: „Уил ми показа ножа и се усмихна. Извади бутилка уиски и каза: „Това е като парти питие“. Той ми сподели как ще убие г-жа Магуайър и ще продължи с г-н Келит и г-ца Майли. Каза, че знае как да го направи, защото е изучавал човешкото тяло“.
От училището разказват, че Уил бил типичен неугледен и задръстен тийнейджър и бил много тих. Момчето никога не търсело внимание и не правело демонстрации. Превод и редакция:
 

Учителката с бебето, която младежът също планирал да убие