Ексклузивно и първо в … След разследването на и “ШОУ“ отнеха децата на секс маниака от Калофер (СНИМКИ)

Двете братчета, които Веска и Лальо Маркови отглеждаха в Калофер като приемно семейство, са били отнети от социалните работници след разследването на агенция и вестник „ШОУ“.

Момченцата, които са в 1 и 3 клас, вече са дадени на други приемни семейства за срок от един месец. През това време ще бъде извършена проверка от социални и полиция за проблема, за който медията ни сезира обществеността.

 
Както ексклузивно съобщихме, в Калофер от около 3 години се е развихрил 75-годишният Лальо Марков. Мъжът влиза по домовете на различни жени, основно възрастни вдовици и си иска секс от тях. Преди месец нахлул в къщата на 71-годишната Рада Нешева. Бабата си стояла в стаята, когато вътре влязъл неканен Лальо Марков, хванал и ръцете и попитал: Това легло за секс ли е? Жената избягала и с помощта на дъщеря си и комшийката изтикали неканеният злодей навън, но всички треперели от ужас. Още много жени се оплакаха, че Марков ги е нападал, душил, безчинствал и  мародерствал, а съпругата му ги успокоявала, като казвала да не се притесняват, защото той като пийнел обичал да прегръща жените. 

Най-скандалният случай е с 35-годишната Мариана Иванова Минкова. Тя е била нападната и повалена на улицата на 8 октомври тази година, свидетелка на ужаса разказа как Лальо Марков бил легнал  върху жертвата си, удрял я, а от главата и течала кръв от огромна дупка. Мариана била с изпъкнали от ужас очи и молила за помощ. Насилникът се опитал да души и бие и жената, която вдяла скандалната сцена и прогонила секс маниака. Две седмици по-късно Мариана умира в болницата в Пловдив, въпреки опитите да да разбере точната причина за гибелта на Мариана, не ни бе казано от какво точно е издъхнала тя.

В градчето упорито се носи слух, че Марков е  причинил смъртта на младата жена. Хората в Калофер се притесняват, стоят заключени и през деня. Казват, че мъжът много пие и когато е в такова състояние, става злодей. Те бяха скандализирани как такъв човек може да бъде приемен родител. Пред репортера ни самият Лальо Марков заяви, че е невинен, че не помни да е срещал и удрял Мариана във фаталния ден и че обвиненията на всички над 50 жени, с които разговаряхме в Калофер, не били верни. Съпругата му Веска пък каза, че децата не били застрашени, когато съпругът й бил пиян, приемната майка ги отвеждала на горния етаж да гледат телевизия. Кристина ИВАНОВА, ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В !