ЗАПОЧНА ЧЕСТО ДА Й ПРИЛОШАВА, НЕ ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ. СТРАШНА ДИАГНОЗА, СПЕШНА ОПЕРАЦИЯ! АНИ САЛИЧ Е

Поредната драма в живота на Ани Салич

Поредната драма разтърси Ани Салич. Новинарката не е на себе си след събитията от последните дни. Разводът с Бранко далеч не е най-голямата драма, сполетяла я през последните месеци.

Известната тв водеща изпаднала в шок след като научила, че майка й Златка Валеова се нуждае от спешна операция. Жената от години живее в столицата и помага на щерка си в грижите за дома и децата. Но през последните дни започнало често да й прилошава.

Ани Салич задействала връзките си и веднага уредила майка си на преглед при най-големите светила в медицината. Тв водещата се сринала, когато лекарите й съобщили, че майка й трябва незабавно да бъде оперирана. Операцията е била извършена от водещи медици в Трета градска болница.

По време на манипулацията Ани Салич не си намерила място в коридора на болницата. Служители на лечебното заведение споделят, че за пръв път виждат тв водещата в подобно състояние. За щастие всичко минало успешно. Но въпреки това Ани Салич все още не се е съвзела от шока, който преживя.

Новинарката е изпратила майка си на рехабилитация в Банкя. Там е едно от най-добрите болнични заведения в страната за възстановяване на пациенти, прекарали сърдечна операция.

По време на престоя си там благоевградчанката завързала приятелство с мъж от Петрич на нейната възраст. Въпреки, че често се чуват по телефона, двамата са просто приятели, пише „Ретро“.

Бащата на Ани Салич живее в родния й Благоевград и от години поддържа къщата и двора сам. Помага му единствено братът на новинарката, с когото тя не е в добри отношения. Заради скандал на границата тв водещата прекъсна всякаква връзка с брат си преди години. Той се опита да премине нелегално македонската граница с ТИР.