ЗА ТОВА СЕ МЪЛЧИ! ЛЪСНА ИСТИНАТА ЗА СИНА НА ЛИДЕРА НА БСП КОРНЕЛИЯ НИНОВА! ДРЪЖТЕ СЕ, РАФАЕЛ Е

Синът на Корнелия Нинова прибира сладка заплата в Ню Йорк

Синът на Корнелия Нинова работи в една от най-престижните банки в света

Синът на Корнелия Нинова прибира по 70 бона на година. Рафаел, наследникът на лидерката на БСП, се е уредил на работа в Голдман Сакс – една от най-престижните банки в целия свят. И получава наистина феноменално възнаграждение.

Младият мъж бе привлечен за корпорацията като студент и годишния му доход е над 70 хиляди долара. Той работи като анализатор в един от най-престижните офиси на банката — в Ню Йорк, Манхатън.

Въпреки че заплатата му изглежда скромна на фона на 125-те хиляди, които печелят неговите колеги, Рафаел не се смущава. Той е на по-ниска позиция, а освен това още като студент е привлечен от големите лъвове и тепърва ще се развива.

Синът на Нинова има опит като мениджър по управление на риска в „Бъркли инвестмънт груп”, още докато учи в престижния „Бъркли”. Стажът му в „Голдман Сакс” преди две години обаче го изстрелва на върха, пише hotarena.net.

Младият математик буквално е дръпнат от корпоративните лъвове в „Голдман Сакс”, след като отишъл за три месеца да попива опит в банката.

Но не къде да е, а в един от най-желаните офиси — в ню Йорк.

От година и пет месеца наследникът на Нинова работи там и вече има връзки с различни клиенти на компанията. Заради познанията си по английски, руски и дори арабски, Рафаел е един от най-добре развиващите се млади специалисти в компанията.

Нинова не крие, че се гордее със сина си, а освен това доста топло коментира приятелството му с наследника на Цецка Цачева — Румен. Въпреки че майките на двамата са политически опоненти, те са добри приятели от ученическите години и по традиция обират всички златни и сребърни медали в международни олимпиади.

Това изпрати и двамата в САЩ в елитни университети, но засега само синът на Нинова успява да катери корпоративната стълбица. Наследникът на Цацеча-Румен, все още следва в МИТ.