Такива идиотски престъпления може да се случват само в Дивия Северозапад

След оперативно-следствени действия е извършено претърсване в частен дом в Бяла Слатина, обитаван от 69-годишния Х.Х. Намерени и иззети са 45 грама суха зелена на цвят листна маса – канабис. Това съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца.

 
Мъжът е задържан в РУ- Бяла Слатина.
В 1.18 часа в Бяла Слатина е спрян за проверка лек автомобил „Ситроен“, управляван от местния жител И.М. /23г./. Пробата с техническо средство е отчела наличие на тетрахидроканабинол. Водачът е задържан.
И по двата случая е образувано бързо производство.
В същото време стана ясно, че ченгетата са заловили обявен за общодържавно издирване врачанин, който се криел при роднина във видинско село Дражинци.
22-годишният млад мъж е бил намерен вчера в хода на проведена вчера специализирана полицейска операция. Обявен преди два месеца за издирване е открит в имот на своя възрастна роднина в селото. При последвалото претърсване разследващите открили в него 16 грама зелена на цвят, суха листна маса. Тревата реагирала на канабис при полевия наркотест.
Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая в областната дирекция е образувано досъдебно производство.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В !