Бившата жена на Джино обяви Динко за лъжец и животно пред цяла България!

  Биг Брадър накара двамата мъже да се свържат с Дейна по телефона и тя обясни в ефир, че нито е била малтретирана, нито  е давала пари на Джино, а обратно.

Дори след развода той й подарил скъпа кола.

Отвратена съм от Динко и лъжите му, ние само сме познати.

Казаха ми какво е наговорил в национален ефир и направих три изявления пред адвоката си, едното от които пращам на вас, заяви американката.

След което  поздрави Джино за рождения му ден и му каза, че го обича.

Дейна Бианкалана, бившата жена на Джино, направи на пух и пах обвиненията на Динко, че Георги е посягал на съпругата си и че я е завлякъл с 100 000 долара.

„Ти си животно, съжалявам, че съм те познавала. Не, не съм сменяла телефона си, просто не искам да говоря с теб. Ти си лъжец и е жалко, че ползваш нашето познанство, за да влезеш в шоуто“, заяви Дейна на опуления като гърмян заек Динко, пише glas.bg.

По време на живото предаване снощи, Луна беше принудително отстранена от шоуто. Причината за това крайно решение бяха действия на физическа агресия от страна на певицата срещу Съквартирантите ѝ, а зрителите видяха само малка част от тях

След като Динко отправи тежки обвинения по адрес на Джино и пожела да се свърже с бившата му жена Дейна Бианкалана, за да ги потвърди, опитите на ямболията не се увенчаха с успех. Задълбочаването на казуса обаче накара Big Brother лично да се заеме с издирването на Дейна и тази вечер двамата мъже ще разговарят с нея. Този разговор ще потвърди едната от двете теории и ще уличи в лъжа другата, а кой от двамата казва истината преценете сами.

 

Следете В интернет

виж – 

/p…