БЪЛГАРИЯ СПРЯ! ТОКУ-ЩО ИЗПЛУВА ГОЛЯМАТА ТАЙНА НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ, ПЛАТИ МИЛИОНИ, ЗА ДА Я ПОТУЛИ, НО КРАЙ!

Стефан Данаилов днес щеше да е милионер, ако не беше пръснал по сина си повече от 1 милион

Скъпо и прескъпо е струвала на Стефан Данаилов любовната му афера с актрисата Ирен Кривошиева. Мастера е пръснал толкова много пари по бившата си любовница и извънбрачния си син, че днс щеше да е с тлъста банкова сметка и да има къща на френската Ривиера.

Ламбо се вижда с наследника си за първи път когато бебето е на 3 месеца.

Когато Владко вече е двегодишен майка му го отвежда в Америка. Финансира я естествено таткото. Който за да купи мълчанието на Ирен й дава солидна сума.

Самата актриса признава, че е дала обет за мълчание. После споделя, че именно Стефан е причината да напусне България.

Естествено съпругата на Данаилов не знае, че Ламбо има извънбрачен син. Тайно от нея той продължава да праща пари зад Океана. Въпреки, че дълги години Стефан Данаилов не признава Владко за свой наследник никога не е преставал да се грижи за него и за бившата си любовница. С която контактуват тайно. А колкото по-голям става сина му толкова повече пари потъват по него.

Така наследникът на Мастера свикнал да лейнтяйства. Не пипвал никаква работа както и нямал амбиции да прави някаква кариера. Стефан Данаилов виждал на къде вървят нещата, но от гузна съвест не смеел да дава съвети и не държал сметка на наследника си, който бил отгледан само от майка си, пише разкрития.ком.

През 80-те години Стефан и съпругата му водели доста разгулен живот. Легендарният актьор се скъсвал от работа, но и доста пийвал. Дома си превърнал в хан. Гостите се нижели един след друг. Мери също била с широки пръсти и харчела доста. Днес Ламбо не съжалява за миналото, но признава, че е можел да има луксозна вила в Монте Карло, ако не пръскал парите с лека ръка. Но повечето му средстава били изхарчени за Владко.