Цяла България се моли за Богдана Карадочева! Преди малко изтече информация, че навръх Коледа обичаната певица е била

Знаменитата певица Богдана Карадочева изкара по-лекия вариант на Коледните пости тази година. Тя тачи Християнските празници – особено Великден и Рождество христово, които смята за най-светлите в годината. 

„Миналата година направих една беля.

Заради строгия пост имах проблеми със стомаха. Сега реших да направя по-лекия вариант – без месо и яйца. Последната седмица, разбира се, точно преди Бъдни вечер, все пак постих доста строго“, призна Карадочева в интервю пред седмичник.

На Бъдни вечер тя събра цялото семейство и с молитва и прекадяване на къщата с тамян, за да прогони злото, посрещнаха раждането на Спасителя, пише Пик.

Богдана коментира и приключилия наскоро формат „Биг Брадър“, в който участие взе колежката й Маргарита Хранова. От думите й стана ясно, че подобни пошли предавания не са по вкуса й.

„Гледах един-два пъти само заради Марги. Тя е прекрасна и беше най-достойна в Къщата. Проява на смелост от нейна страна е, че изобщо се съгласи да влезе. Поздравявам я за куража и за представянето й. Нито за миг не прояви слабост и не се поддаде на провокациите. Аз никога не бих се съгласила да участвам в такъв формат. Няма да ме видите там“, зарече се Карадочева.