Известен готвач и веган умили мрежата със сладко коледно ВИДЕО със сина си, но после превъртя и разстреля цялото си семейство

Популярният американски готвач и веган Антъни Милан Рос е обвинен в убийството на жена си и двете им деца, едното от което момиченце на 6 месеца, съобщава Azcentral. Престъплението е извършено навръх Коледа.

Преди да извърши убийствата, 45-годишният Рос качил на профила си във Фейсбук клипче, на което пее коледна песен заедно с 11-годишния си син.


 
Очевидци на кървавата трагедия са сигнализирали в полицията, че Рос е застрелял жена си на верандата. Когато шокираните му съседи го попитали дали всичко е наред, той отговорил отрицателно и насочил оръжието си към тях. След това влязъл в дома си, откъдето се чули още два изстрела.
Когато полицаите пристигнали на местопрестъплението, мъжът се заключил в къщата и не успял да отговори на въпросите им живи ли са децата. След 2-часови преговори станало ясно, че и двете дечица са мъртви. Служителите на реда щурмували къщата и арестували убиеца, който не могъл да обясни действията си.