Известен уфолог показа поредната удивителна аномалия на Луната (ВИДЕО)

Известният уфолог и виртуален археолог Джордж Греъм твърди, че е открил поредната удивителна аномалия на Луната. Специалистът споделя, че докато е разглеждал снимки, получени от китайската автоматична междупланетна станция „Чанъе-3”, е забелязал огромен обект, наподобяващ космически кораб. Според него обаче летателният апарат не е създаден от човешка ръка.


 

„Не зная какво друго би могло да бъде. Погледнете детайлите на този обект. По никакъв начин не съм обработвал снимката: не съм променял яркостта, контраста или цвета, пише esoreiter.ru.
Всеки път, когато правя подобни находки, сериозно се изненадвам. Поразява ме не толкова, че на Луната или на Марс има множество следи, които доказват, че там е имало разумни същества. По-трудно е да се повярва, че никой друг преди мен не е открил тези обекти. Нима учените от Китайското космическо управление не са забелязали на снимките си този ясно открояваш се на фона на лунния пейзаж кораб? Представителите на НАСА, без съмнение, е трябвало внимателно да проучат материалите на своите колеги”, отбелязва Греъм.