РАЗТЪРСВАЩО ОТ СЕГА: Няма да повярвате кой е помогнал на масовия убиец Росен Ангелов, ето видео! За всеобщ шок това са самите

Кметът на с. Луково, където вчера беше проведена мащабна спецакция, Румен Колев съобщи пред камерата на Нова, че в къщата на издирвания Росен Ангелов, претърсвана от полицаите е живял човек до около 9.30 – 10 ч.

вчера.

„В тази къща полицията прави оглед и иззе доказателства.

В къщата видимо беше живял човек до около 9.30 – 10 ч. сутринта вчера,

тогава е напуснал самата вила. Имаше включени уреди, компютърът беше включен.

Явно човекът, който е бил вътре се е уплашил от медиите, които рано оповестиха тази полицейска операция. В къщата имаше приготвена храна, беше затоплено вътре. Предполага се, че човекът обитавал къщата е Росен Ангелов, защото открихме и негови снимки вътре“, разказа кметът.

Предполагам, че медиите се намесиха много рано и той е чул за акцията от новините. Затова и операцията не беше успешна“, смята Румен Колев.

Той споделя, че и преди е виждал издирвания Ангелов: „От доста години съм кмет тук, този човек съм го виждал и преди 10-12 години. И тогава го издирваха, както сега съобщават е било за блудство. Говореше се, че е водил някакви малки момичета там, в същата къща.

Той никога не е живял тук, просто пребивава – идва, преспива. Тази къща не е негова собственост. Доколкото разбирам се е самонастанил в тази къща. Няма съседи, тази вила е отдалечена“.