ПОРНО В бТВ!!! На Сашко му се изпотиха очилцата, на Деси и кипнаха разните работи! Е такова чудо не им се беше случвало в жив ефир! Снимки!

Весела Нейнски шокира с ужасен вкус, певицата развява бюст и се сваля бивш културен министър пред зрителите

 

Весела Нейнски, появявайки се в утрешното предаване на бТВ цъфна все едно само по сутиен.

Оперната певица демонстрира ужасния си вкус като се показа в часовете преди обяд с блуза, под която всичко й се виждаше.

Не смеем да твърдим, че тоалета й е грозен, но бе твърде неподходящ за изявата й пред зрителската аудитория.

Която сама определи, че нито му е мястото, нито му е времето оперната прима да се разголва на малкия екран.

Възмутените зрители на предаването на Сашо Кадиев и Деси Стоянова коментират, че да се показва толкова секси в 9 часа сутринта издава ниското й самочувствие.

Явно Нейнски се е стъкнала с прозрачната блуза за да привлече вниманието към себе си. В самия разговор тя дори обърна внимание на събеседниците си върху дрехата си. Сама се изфука, че тоалета й наподобява сватбен гащеризон. Само, че бившият министър на културата Петър Стоянович я затапи в ефир. Като й каза, че това не може да го накара да се ожени, предават от еллектронното новинарско издание blitz.bg.

Весела Нейски се показа като непоправима кокетка. Тя непрекъснато ухажваше Стоянович, като непрестанно го наричаше господин министър. Което така изнерви водещия Кадиев и Деси Стоянова, че те накрая й направиха сериозна забележка, че да си бил министър не е същото като да си бил президент. И е твърде неуместно на всяко изречение да се обръща към екранния си партньор с „Господин Министър”.