Неочакваната мъдрост от едно дете! Ето какво казва малката Туче

Утре след обедните новини по БНТ е последният епизод на петия сезон на „България от край до край“!

Предстои особено емоционална среща. Малката Туче вече е на 11 години. Преди две години героинята на поредицата предизвика огромен интерес с неочакваната мъдрост за възрастта ѝ и както тя самата казва – с дарбата ѝ състрадание.

Видео ТУК

 

11-годишната Туче – дете от бедно село – отново ни удиви с душата и посланието си. Малкото момиче ни разказа за светлината в живота.

Туче: И как да я откриваме тази светлина в живота? Кой я излъчва тази светлина в живота? Самите ние излъчваме тази светлина в живота, но не го осъзнаваме. Трябва да направим така, че да можем да осъзнаваме светлината в душата, която носим! И как да го направим? Чрез добро.

Думите ѝ за България са въздействащи. 

Туче: Не бих напуснала родната си земя. Тук бих искала завинаги да остана. Хората, който напускат страната – това не би трябвало да става, защото така нашата земя България обеднява. Ако има повече хора, ще сме по-богати на население и ще сме по-щастливи от всякога.

Посланието на Туче и още много разкази от страната ни – не пропускайте „България от край до край“ утре след обедните новини. 

 

 

01:02

01:41

Всяка минута очаквай сензационна новина в В интернет!

Изпращайте вашите снимки на 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във „Фейсбук“ групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

виж – 

/p…