“Красотата, която виждат нашите деца“ – дали и ние виждаме същото, дали и ние се радваме на това? (снимки)

Красотата, която виждат нашите деца – дали и ние виждаме същото, дали и ние се радваме на това? Задавам си въпроса, след като научих за тази снимка, пише варненският общественик Светлозар Минов в социалната мрежа, цитиран от bultimes.eu.

Как една регата, на която варненци са свикнали и не обръщат внимание, промени мирогледа на един клас деца? Невероятно, но факт!

През 2016 година на поредната регата “Tall Ships”, едно девойче Поли прави тази снимка. За нея, това е миг на радост и щастие, които живота и предоставя.

Тя е на регата, заедно с приятели и семейство, радва се и снима.

”Какво по-хубаво от това, да си с любимите хора сред природата и да се радваш на доброто и красивото”, пита Полина Денева?

Наистина, така е! Защо обаче Ви казвам това? Поли е едно обикновено и добро дете. Е, не точно, поне така мисля. Освен, че е отлична ученичка в елитна варненска гимназия, участва и в “България търси талант”, заедно с група Креатърс, два пъти и печелят два пъти второ място. Участва и на световно първенство по хип хоп танци в Хърватия и отново вицесветовна титла за трио!

Доказвайки се като отличен танцьор и ученик, тя открива красиви моменти и с обектива.
Кога намира сили това дете? Това нямаше да МИ бъде известно, ако нейни приятели – съученици и съотборници, не бяха изпратили нейна снимка на фото конкурс “Tall Ships Regatta”! Поли е скромна и не се самоизтъква, но нейни приятели са видели таланта в нея.

Та, благодарение на приятелите, сме свидетели на един самороден талант и сме част, от живота на един страхотен млад човек. Не знам, каква награда е спечелила този път, но знам едно: “Такива приятели, такъв талант, такова семейство – са дар от Бог и аз, се радвам, че станах част от това!”

Благодаря ти Поли, не спирай да ни даряваш с таланта си и ни показвай красивото в живота! Всички ние, имаме нужда от повече добрина, красота и щастие!
Красотата, която виждат нашите деца! Да се порадваме и ние, заедно със тях!

Всяка минута очаквай сензационна новина в В интернет!

Изпращайте вашите снимки на 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във „Фейсбук“ групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

виж – 

/p…