Британска се омъжи за призрак на пират (СНИМКИ)

45-годишната жителка на Великобритания Аманда Тиг, която се изморила да чака идеалния мъж, реши да се омъжи за 300-годишния призрак на пирата Джек. Жената, получавайки подкрепа от приятели и роднини, включително и петте ѝ деца от предишен брак, наела катер и отплавала в международните води близо до Ирландия, за да вдигне там венчавката с пришълеца от ония свят. По думите ѝ, фактът, че любимият ѝ е мъртъв, не я притеснява много, пише Езорейтер.

Британската разказва, че се е срещнала със своя избраник през 2014 година. Обстоятелствата около запознанството, както е лесно да се сетим, са били доста необичайни и загадъчни. Аманда лежала през нощта в леглото си и неочаквано почувствала до себе си присъствието на невидима сила. Учудената Тиг извадила спиритуална дъска Уиджу, а незримата сила започнала да мести показалката по буквите и цифрите, разказвайки на жената своята история. Оказало се, че това бил духът на пират от Хаити, умрял през 18-и век. Джек при това се оказал истински джентълмен и в крайна сметка попитал Тиг, дали може да претендира за сърцето ѝ, защото много я харесал. 


Ако се вярва на Аманда, то тя и Джек прекарват времето си като обикновена двойка: младоженците ходят на срещи и дори правят секс. Въпреки това, че нашата героиня не знае как изглежда мъжът, тя е убедена, че в живота си той е бил много красив. 
Новоизпечената съпруга смята, че щастието да срещне Джек тя дължи на необикновената си работа. Тиг е актриса, която се маскира като холивудския пират Джак Спароу – главният герой от „Карибски пирати“.Превод и редакция …