Маги Халваджиян разбра преди минути, смачка телефона, изскуба си гривата! Горещата му снаха Алекс Енева го направи, снимки! Скочи в леглото на

Маги Халваджиян място не може да си намери заради адреналинката!

Продуцентът Маги Халваджиян е бесен на снаха си Александра Енева. Последната явно не може да свикне с мисълта, че вече е семейна жена, родител и хореограф. А не разкрепостената и скандална адреналинка от миналото.

 

Съпругата на Бебо Халваджиян продължава да драпа за слава на супер красавица и не спира да провокира. Този път обаче прекали като постна на страницата си разголено фото.

Алекс се е снимала гола в спалнята като само чаршафите прикриват срамотиите й. Разбира се, снимката не остана незабелязана от обществеността и отново изтика на преден план името на Александра.

Коментарите заваляха като някои от тях изобщо не са ласкави. Всичко това откровено дразни Маги Халваджиян. Главата на клана винаги се е опитвал да бъде сериозен и далеч от клюкарските приказки.

За него и съпругата му Кремена Халваджиян реномето и имиджът са от особено значение, след като са стигнали дотам, че да работят със световни звезди от киното и музиката.

Магърдич незабавно направил забележка на снаха си и заставил сина си Бедрос да й налее малко разум в главата, за да не ги позори така. Дори свободолюбивата и винаги разчупена Кремена Халваджиян не подкрепила Енева в постъпката й.

Друг е въпросът дали самият Бедрос Халваджиян не одобрява разкрепостеността на жена си. Младият оператор се слави с бунтарството и дивотиите си, които са неизменна част от живота и характера му.