Трагедията е неописуема. Най-накрая стана ясно как загина синът на министър Московски. Случило се е за секунди, бащата е управлявал

Транспортният министър Ивайло Московски е управлявал шейната, когато е станал инцидентът, при който загина синът му, съобщава БТВ.

 

Инцидентът е станал в района на хижа „Чакър войвода”, където теренът е изключително труднодостъпен. Местните казват, че до хижата се достига само с моторни шейни или с планински водач.

 

От МВР също потвърдиха за инцидента, като уточниха, че сигналът е получен към 15:15 ч. в полицията. На мястото се извършва оглед. Предприети са процесуално-следствени действия за изясняване на обстоятелствата и причините, довели до нещастния случай.

„При трагичен инцидент с моторна шейна днес загина малкият син на министъра на транспорта и информационните технологии Ивайло Московски. В този изключително труден момент семейството на министър Ивайло Московски моли представителите на медиите да се съобразят със скръбта им и да уважат правото им на уединение”, съобщиха по-рано днес от транспортното министерство.

Загиналото момченце – Кристиан, е по-малкият от двамата сина на Ивайло и Маринела Московски.

По-големият е Александър, който е на 7 години.

Брадва.бг поднася искрените си съболезнования на Маринела и Ивайло Московски.