Сега чета и плача! Няма такъв кошмар! МВР с нови разкрития за смъртта на детето на министър Московски! То е

Веселин Георгиев – зам.-директор на ОД МВР-София потвърди за инцидента с малкия син на министъра на транспорта Ивайл Московски.

По думите му това се е случило между 14:30 и 15 ч.

на урегулирано трасе за моторни шейни.

В тази връзка първоначалната информация, че инцидентът се е случил на писта за скиори, не се потвърждава. Случил се е на трасе за моторни шейни, каза той пред журналисти, предава Пик бг.

Веселин Георгиев допълни, че в момента се провеждат процесуално-оперативни действия, за което не може да каже повече подробности. Това ще отнеме време, защото трасетата са сложни за  оглед. Самото трасе не е скоростно, най-вероятната причина е неравност, но това следва да бъде фиксирано при провеждащите се в момента огледи.

На въпрос дали транспортният министър е бил с компания, или сам с шейната и със сина си, отговори, че има установени свидетели на случилото се, но не може да даде повече информа като текат процесуално-следствени действия. Неофициалната информация е, че двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е ударила в дърво.

„В този изключително труден момент семейството на министър Ивайло Московски моли представителите на медиите да се съобразят със скръбта им и да уважат правото им на уединение се казва в съобщението транспортното министерство.

 

Pik.bg