Беновска към Московски: Скъпи Ивайло, затвори очи и бъди силен!

Чест за България е да председателства ЕС . Работим  да вдигнем авторитета си в Европа и пред света. Политиците ни се кълнат, че вдигат нивото на национално-отговорната политика.


До тук добре, но какво се случва реално? При нещастен случай загина малкото момченце на един баща, на един човек – Ивайло Московски. Не знам има ли нормален човек, който да не застине от ужас и да не сподели мъката на Ивайло и семейството му. Гнус ме е да си припомня какво се изля в, така наречените, „свободни социални мрежи“ от знайни и незнайни „герои“, опияняващи се от злоба и давещи се в собствените си словесни фекалии , зарадвани от „свободата на словото“ . Скъпи Ивайло, затвори очи и бъди силен!
Уважаеми господин Борисов, Вие, обаче, отворете широко очи. И също бъдете силен – само че силен да прережете корена на  злото : така наречената, „свобода на словото“  затъва все по-дълбоко в калта на фалшивите и жълтите новини –кръв, убийства, извращения , ежедневие са гадостите  на анонимни хейтъри в ,така наречените, „свободни социални мрежи“, където   всеки има право да кълне, да убива с думи, да тържествува над човешката трагедия…Бог да Ви е на помощ! И направете така ,че дяволът да не може да е на помощ на онези,които ще се опитат да Ви попречат.  
Г-н Борисов, ще се преборите ли с езика на омразата в социалните мрежи и с жълтите новини?
Аз съм Беновска и питам.