Прокуратурата погва мутрите! Кметът на Септември се подсили с… цигани!

Прокуратурата съвместно с МВР ще предприеме няколко масирани операции срещу мутрите в цяла България, научи . Операциите имат за цел да изчистят рекетьорите и лихварите, които тровят областните градове.

Преди време подобни акции доведоха до масови арести в Плевен, Враца и Перник.

Очаква се те да бъдат последвани и в няколко други населени места, за които има данни, че вилнеят главорези.
Прокурорите ще ровят не само престъпната дейност на мутрите, но ще проверяват и произхода на парите, с които водят охолен живот, а след това празнуват в чалготеките под припева на „хитове“ за скъпи коли и избиват комплексите си върху бедните и беззащитни български граждани.
Главният прокурор Цацаров е предупредил подчинените си да бъдат безкомпромисни към престъпниците, които нагло погазват законността в държавата.

Междувременно стана ясно, че кметът на Септември Марин Рачев-Мери се е обезпечил със солидно циганско присъствие в съдебната зала, където се гледа искането за отстраняването му от длъжност, което е внесено от Специализирания наказателен съд.
За момента Рачев е на свобода срещу гаранция от 200 000 лева, но не е изключено Апелативният съд да промени мярката му за неотклонение и да го заключи в ареста.Ивайло КРАЧУНОВОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В !