МОЩЕН ТРУС В ДЪРЖАВАТА! Това преобръща всичко! Само преди 3 мин българските власти съобщиха, че мъртвият олигарх Стефан Шарлопов е бил

Името на Стефан Шарлопов ще остане завинаги свързано с демократичните ценности и е пример за неговите колеги с големия му патриотизъм и непримирим бизнес дух, подчертава министърът на туризма

 

Министърът на туризма Николина Ангелкова изказа дълбоки съболезнования по повод внезапната кончина на Стефан Шарлопов до неговите близки и колегите му.

„Разделяме се с човек, отдал много идеи и сили за устойчивото развитие на българския туризъм и СПА индустрията. Аз и моят екип губим не само прекрасен партньор и приятел, но и един от най-сериозните предприемачи и инвеститори в отрасъла“, се посочва в съболезнователните адреси.

„Името на Стефан Шарлопов ще остане завинаги свързано с демократичните ценности и е пример за неговите колеги с големия му патриотизъм и непримирим бизнес дух. Като собственик на компанията „Шарлопов груп“ и председател на Управителния съвет на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм Стефан работи неуморимо за високото качество на туристическите услуги в страната и превръщането й в конкурентна дестинация“, подчертава в съболезнованията си министър Ангелкова, пише Пик.

Припомняме, че Стефан Шарлопов бе един от най-големите инвеститори в сферата на туризма. Той първи видя перспектива в строителството на суперлуксозни затворени комплекси по Черноморието и създаде Созополис. Така привлече туристи от висока категория, които вдигнаха нивото на Созопол, а след като неговата бизнес формула проработи мнозина започнаха да изграждат идентични комплекси.