КРАЙ. Съпругата на Шарлопов научи час след смъртта му, светът й съвсем рухна! Вижте снимки, най-известната плеймейтка: Той ми беше

Десетки известни личности са буквално шокирани от внезапната смърт на бизнесмена Стефан Шарлопов.

 

Той е издъхнал в съня си, а по първоначална информация е бил в добро здраве. Златка Димитрова призна в социалната мрежа, че е имала честта лично да познава този прекрасен човек.

Думите й бяха придружени и от снимка на бизнесмена:

„Смея да кажа, че познавах този човек! Усмихнат и работещ мъж, грижовен баща и бизнесмен!  Широко скроена душа…винаги да помогне…“

Светският репортер на Нова телевизия Мариян Станков – Мон Дьо сподели кадър на Шарлопов и му пожела да почива в мир.

Министърът на туризма Николина Ангелкова изказа дълбоки съболезнования по повод внезапната кончина на Стефан Шарлопов до неговите близки и колегите му, съобщиха от пресцентъра на министерството. „Разделяме се с човек, отдал много идеи и сили за устойчивото развитие на българския туризъм и СПА индустрията.

Аз и моят екип губим не само прекрасен партньор и приятел, но и един от най-сериозните предприемачи и инвеститори в отрасъла, се посочва в съболезнователните адреси. Името на Стефан Шарлопов ще остане завинаги свързано с демократичните ценности и е пример за неговите колеги с големия му патриотизъм и непримирим бизнес дух. Като собственик на компанията „Шарлопов груп“ и председател на Управителния съвет на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм Стефан работи неуморимо за високото качество на туристическите услуги в страната и превръщането й в конкурентна дестинация“, подчертава в съболезнованията си министър Ангелкова.

По време на днешния епизод на „На Кафе“ Гала също сподели, че е шокирана от кончината на българския Доналд Тръмп, както бе наричан от много хора. Красивата водаща изказа съболезнования към всички близки на бизнесмена. Евродепутатът Николай Бареков също сподели в социалната мрежа, че скърби за кончината на Шарлопов: „По повод кончината на моя приятел и голям родолюбец Стефан Шарлопов изказвам съболезнование на цялото му семейство, пише Блиц.

Тъжно е, когато си отидат без време млади българи и истински патриоти, бащи на многолюдни фамилии…“ Кметът на Смоля Николай Мелемов също каза няколко думи за кончината на богаташа:

„Някога ще се видим там горе, приятелю, дълбоко ще ми липсваш! Скръбта ми е неутешима. Да бъде вечна паметта ти!“

Поклонението пред тленните останки на бизнесмена Стефан Шарлопов ще е в четвъртък. То ще се състои от 12 часа в столичната църква „Света София“, съобщиха опечалените му близки.