Какви очила ще ви отиват най- много според формата на лицето ви

Определянето на правилната форма на лицето ще гарантира, че рамките, които изберете, ще ви пасват най-добре. Правилният избор ще ви накара да се чувствате комфортно и ще ви даде онази увереност, която би могла би ви липсва.

кръгло лице – изберете очила с правоъгълна, квадратна форма или много леко заострена форма, която завършва точно над скулите.

овално лице – това е формата на лице, която всеки би искал да има. Всеки тип рамка подхожда на него, дори класическите форми. Добре е обаче да избягвате кръглите очила и oversized модели, които покриват голяма част от лицето ви. продълговатото лице – заложете на авиаторските очила. Те ще омекотят излъчването и ще придадат по-хармонична линия.

Тези тип „котешко око“, чийто външни ъгли са извити нагоре също биха ви подхождали.

 

квадратнo лице –

кръглите и овални рамки ще подчертаят елегантно линиите на лицето и ще добавят нежност към визията. триъгълно лице – ако това е вашето лице, то най-добре е да заложите на класически стил рамка, със заоблени ъгли и семпла форма или геометрични по форма модели. сърцевидно лице – подходящи са рамки стил “авиатор”, овални или такива с по-широки долни ръбове. Подчертай предимствата си

След като вече сте определили формата на лицето си, е много важно да се подчертаят чертите, които харесвате, за сметка на тези, които смятате за свои недостатъци. Какво имаме предвид – ако имате красиви и изразителни очи, подчертайте естествената им красота с по-обикновена и семпла рамка, а ако носът ви притеснява – изберете такава, която не е допълнително удебелена в тази област.

Oпредели стила си Ако можете да опишете стила си с една дума, коя би била тя? Елегантна, семпла или пък екстравагантна? Не забравяйте, че очилата са аксесоар, който е необходимо да подхожда на цялостната ви визия. Сигурността е най-важна При избора на очила изключително важно е да се обърне внимание на защитата на стъклата. Информирайте се за видовете стъкла, техните предимства и категории на защита, след това изберете продукт с гарантирано качество и произход