Съдбовен пост във “Фейсбук“! Фаталният Антон си излял душата дни преди кървавата баня в Пампорово! (СНИМКИ)

Антон Бояджийски е бил страстен пушач, обожавал е китарите си и е имал още едно любимо същество – неговото куче. Думи на фаталния рокаджия от преди дни обаче може би подсказват, че той е преминавал през тежък период и замисля да гръмне Нина и да сложи край на живота си.
Последната му активност в социалната мрежа е споделен кадър на домашния му любимец – пекинез, седнал върху хладилник.

Кадърът е споделен преди седмица – на 7 февруари. 

Прави впечатление, че почти цялата активност на починалия Бояджийски е свързана с животни или музика. Той е споделял различни клипчета на котки, прасета, птици и кучета, които се радват на стопаните си, чакайки ги след дълго завръщане. Някои от видеата са озаглавени дори „Опитайте да не заплачете“, заради сърцераздирателните и мили кадри на тях.Ексклузивни разкрития! Съседи за любовниците, открити мъртви на Пампорово: Нина – хубаво момиче, Антон – странен тип 


Бояджийски е качил снимка, на която свири разголен нагоре и бос. Впечатление правят огромните ланци, с които се е закичил, докато свири на китарата си.


„Опаа, хванаха ме“ е написал покойния над фотография, на която свива цигари около няколко сложени на земята китари.


Буди интерес картинка, споделена от  покойния в края на януари. Тя е с надпис, гласящ следното: „Настъпва такъв момент в живота, когато седиш, гледаш в една точка и разбираш колко много ти е омръзнало всичко“. Дали той е говорил за краха на връзката си с покойната Николина, само можем да гадаем.


В средата на януари Антон е качил снимка на на фаталното „Ауди ТТ“, в която бяха отрити трупа му и този на Николина.

припомня, че зловещото убийство се разиграло в тузарското „Ауди ТТ“ на китариста, което бе намерено край Пампорово.
Както медията ни вече писа водещата версия е убийство и самоубийство.
По-рано  се свърза със Сийка Забилева, регионален говорител на МВР – Смолян. Пред тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово.
Припомня, че 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се. показа и първи СНИМКИ от блока, където са живели двамата.Съседи на загиналите също проговориха, като разкриха, че Антон е бил доста странен тип. Освен всичко това бе намерена и счупената му китара, която се вижда на кадри от блока на загиналите.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В !