Явор Бахаров с нова любов-снимки

След Луиза Григорова Явор Бахаров отново хлътна по актриса, научи „България Днес“.
Звездата от „Стъклен дом“ посрещна празника на влюбените Свети Валентин в прегръдките на нашумялото лице от новия хитов сериал на Би Ти Ви „Скъпи наследници“ – Рая Пеева.
Двойката бе засичана заедно още през изминалото лято, но от съвсем скоро актьорите не крият, че отношенията им са сериозни.


„Явор е в рая“, написаха шеговито техни приятели на последната им обща снимка в социалните мрежи. На фотоса, озаглавен „неделна сутрин“, двамата изглеждат по-влюбени от всякога, а клюката из актьорските среди твърди, че гълъбчетата вече живеят заедно.
Бившият брадър и младата актриса се запознали благодарение на общи приятели.

„Рая и Явор са си лика-прилика. И двамата са щури и непокорни. След старта на „Скъпи наследници“ Рая я залива първата вълна на славата с хубавите и лошите й нюанси. Явор мина през това преди години и сега й е опора и много я подкрепя“, разказва тяхна обща близка.
Красивата Рая завършва актьорство за драматичен театър в НАТФИЗ в класа на проф. Здравко Митков през 2014 г., а през 2015 г. става част от трупата на Младежкия театър. Пеева е и носителка на наградата „Икар 2012“ за дебют.
В едно от последните си интервюта Бахаров признава, че още му е рано за сватба, но си живее добре с жената до себе си.