Гръмна сега: Феновете замръзнаха в ужас! Коцето е болен! Обичаният от всички певец сам призна, че страда от

Константин призна, че страда от хронично заболяване

Константин направи истински фурор в ефир. Тази сутрин той взриви Нова тв с участието си в „Събуди се“.

Колоритният изпълнител е част от шоуто „Като две капки вода“.

Утре вечер той ще трябва да се превъплъти в образа на гръцката звезда Василис Карас. На Коцето се пада и честта да изпее хита „Феномено“.

Минути след като в предаването на Лора Крумова бе пусната част от песента, певецът помоли за узо.

След това той призна, че страда от хронично заболяване. Коцето разкри, че от дълго време го измъчва ларингит в хронична форма. Заради здравословния си проблем той е започнал да прави инхалации.

Заболяването му е причината той да пие само по веднъж седмично. Коцето призна и с кои участници от формата е най-близък. Той не скри, че в „Като две капки вода“ най-близки са му Гери-Никол, Софи Маринова и Боби Турбото.

С присъщото за него чувство за хумор, Константин заяви, че това предаването е много дълго. Той заяви с усмивка, че времето му за интервюто вече е свършило и е време да си ходи. Фолк певецът закри предаването, слагайки си тъмни очила.

Около Коцето напоследък се шуми много и заради новия му дом. Певецът от няколко месеца е горд обитател на луксозно имение в Банкя, с което не спира да се фука. Той живее на няколко преки от Бойко Борисов.

За новия си дом изпълнителят е хвърлил цяло състояние. Просторната къща разполага с няколко спални. Константин планира и изграждането на бар на покрива.