Тези 2 зодии ще имат прекрасен месец! Април е време за поправяне на грешките и ще бъде изключително успешен

Овен

Този месец е време за поправяне на грешките. За някои от тях даже не сте подозирали и самото осъзнаване може да ви хвърли в шок.

Най-трудно ще ви бъде по средата на месеца.

Ако е нужно наблегнете на храни, богати на витамин В, които действат успокояващо на нервната система. Вземането на важни решения отложете за друг период. Въоръжете с максимално търпение и дисциплина. Ставайте по-рано и взимайте контрастен душ, за да помогнете на тялото си да се справи с стреса. Избягвайте алкохола, сега той е напълно противопоказен. Опитайте се да чувате повече и да разбирате човека от среща, тогава рискът от допускане на грешки ще е минимален.

 

Телец

Този месец ще бъде изключително успешен за представителите на знака 

Щастието ще ви се усмихне и съдбата ще ви пази в почти всички сфери от живота. Сега е моментът да се захванете с довършването на стари проекти. Резултатът ще е повече от впечатляващ. Следващата седмица е най-добре да не се товарите с излишни задължения, особено ако не влизат във вашите отговорности. Съществува риск да не ви стигне времето и да си разпилеете силите напразно. През последните дни на месеца е добре да внимавате при подбора на думите си. Има вероятност да се изкажете прекалено остро и да засегнете някого без това да е било целта ви. Ако нещо ви измъчва не се колебайте да го споделите с близкия ви човек. Какъвто и да е проблемът ви той ще се опита да ви разбере и утеши