БРУТАЛНО! ГАМЕН СКОЧИ ДА БИЕ УЧИТЕЛЯ В ЧАС, НО ВИЖТЕ САМО КАКВО ГО СПОЛЕТЯ! ГОРЧИВО СЪЖАЛИ! ШОК ВИДЕО

Ученик скочи да бие възрастен преподавател, но не очакваше това, което се случи

Ученик нападна възрастен преподавател по време на урок. Екшънът се е разиграл в началото на месеца в Южно-Якутския технологичен колеж в руския град Нерюнгри, съобщава bloknot.ru.

На разпространените в мрежата кадри, запечатали боя, се вижда как 79-годишният преподавател по физика и електротехника Владимир Тонконогий прави забележка на 16-годишен първокурсник, който стои със слушалки по време на лекции.

Младият човек по никакъв начин не реагира на думите на педагога.

Преподавателят се вбесява и сваля слушалките от ушите на невъзпитания младеж.

Останал без занимание, студентът скача и с юмруци се нахвърля върху възрастния учител. Изненадващо, обаче, връстниците на агресора скачат да защитят преподавателя си, пише „За жената“. Колеги на момчето едва успяват да го усмирят и изкарат от аудиторията.

Младо момиче споделя, че 16-годишният нападател винаги се държи агресивно и е прочут с буйния си нрав. „С това момче учихме в един клас, способен е да хвърли стол по някой учител. Често избухва, ако нещо се случва по начин, който не му харесва. Много често се биеше със съученици”.

16-годишният нападател е изключен от учебното заведение. В колежа е започнала вътрешна проверка. Случаят се проверява и от полицията.