СТРАШНО Е! Нещо много лошо сполетя китариста Георги Милчев – Годжи! Кръв навсякъде, разпорена плът и..

Годжи е станал жертва на черна магия.
Кокали и стомах от разпорено животно намерил пред вратата си музикантът от „Шоуто на Слави“ преди месеци.

Оттогава китаристът избягва случайните компании, трудно завързва нови приятелства и разчита на „проверени“ хора и в работата си.

 „Отварям вратата да изляза и какво да видя? На земята някой сложил големи кокали и стомах на животно, пълен с кръв. Магии ми правят. И защо? Оттогава рядко излизам. Купонясвам само с колегите или с приятели от детинство“, казва Годжи.
Именно омразата на непознатите накарала текстописеца да не ходи по заведения освен по работа, защото често го спирали и го кълнели непознати хора. „Среща ме наскоро един и ми говори: „Мамка ви, какво ви обещаха онези комунисти мръсни? И аз седя и мълча. Какво да му кажа? В магазина една възрастна жена ми говори: „Заради тебе и твоите глупости съм без хляб. И пак мълча и тъпея. Да взема да обяснявам какво е станало за 50 години и какво за десет?“, учудва се Годжи.
На Коледа шоуменът се видял със съучениците от училище и пили по едно и за приза му „Мистър Бал“, който спечелил точно преди 30 години – през 1986 година. Чаровникът, който разбил не едно и две сърца, с днешна дата отново е сам, но не защото няма желаещи за сърцето му, а защото си е дал кратка почивка от „тайфуните с нежни имена“, предават отБългария днес.